Stanislaw Tillich, despre criza politica nationala, parteneriate economice si viata culturala a Sibiului

Hila Ovidiu

Rezistenta premierului Grindeanu este privita cu simpatie din afara tarii. Stanislaw Tillich prim-ministrul landului german Saxonia a declarat vineri la Sibiu ca daca primul ministru roman ar fi cedat imaginea tarii noastre ar fi avut de suferit. Oficialul german se afla in vizita in tara noastra iar in ultima zi a saptamanii s-a intalnit cu oficialitatile sibiene.

Stanislaw Tillich si-a inceput vizita in tara noastra inca de joi cand s-a intalnit cu seful statului Klaus Johannis si cu inca premierul Sorin Grindeanu. Cel din urma a fost felicitat de catre oficialul german pentru ca nu a cedat presiunilor propriului partid atunci i s-a cerut demisia, a fost exclus din partid si implicit a pierdut sprijinul partidului din care face parte. Primul Ministru al landului german Saxonia a declarat la Sibiu in cadrul unei vizite la Primarie ca imaginea tarii noastre ar fi avut de suferit daca Primul Ministru roman ar fi cedat presiunilor. Cu primarul Astrid Fodor, primul ministru al landului german a discutat despre cultura, invatamant dual si investitii. Primul Ministru al landului Saxonia s-a aratat impresionat in mod deosebit de vitalitatea orasului dar si de puterea economica Sibiului. Din delegatia oficiala au facut parte si oameni de afaceri din landul german. Acestia si-au aratat deschiderea de a colabora cu firme sibiene.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Soferi sanctionati pentru viteza si alcool la volan

Zeci de soferi au ramas fara permis s-au s-au ales cu dosare penale in weekendul care tocmai s-a incheiat. Cei mai multi au fost sanctionati pentru ca au urcat beti la volan sau pentru ca au calcat prea tare pedala de acceleratie. Primul conducator prins beat la volan este un […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro