Stadionul Municipal va avea sistem modern de irigatii

Hila Ovidiu

O firma din Oltenia modernizeaza sistemul de irigatii al Stadionului Municipal. Acesta va fi ingropat in pamant si de acolo va face irigarea.

Pentru obtinerea acestui contract s-au batut cinci firme. Castigatoare a fost desemnata una din Craiova. Valoarea contractului este de putin peste 100 de mii de lei. De acesti bani va fi montat un sistem modern de irigatii care va putea fi apoi programat in functie de sezon si necesitati. Noul sistem de irigatii va fi compus din aspersoare care vor fi ingropate in pamant, la o adancime de 50 de cemtimetri. Firma care a castigat licitatia va realiza si bransarea sistemului de irigatii la reteaua de curent si apa a Stadionului. Lucrarile vor incepe cel mai probabil in primavara. In lipsa unei echipe de fotbal care sa isi desfasoare activitatea acolo, Stadionul Municipal este inchiriat cu ora sau cu ziua cluburilor private sau organizatorilor de evenimente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

A furat o masina si a intrat cu ea in stalp

Un tanar de 22 de ani din Sura Mare risca sa ajunga dupa gratii dupa ce a fost implicat intr-un eveniment rutier. Acesta a furat o masina si a condus-o desi nu avea permis. Acum are dosar penal cu trei capete de acuzare. La 22 de ani in loc sa […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro