SPRIJIN NECONDITIONAT

alin

Romanii care muncesc in strainatate, sunt sprijiniti de catre ITM Sibiu. In ultima perioada, inspectorii de munca au gasit mai multe nereguli la sediile firmelor din acest domeniu. Administratorii societatilor, au fost aspru sanctionati.

In ultimele zile, a avut loc Campania Nationala de verificare a modului in care agentii de ocupare a fortei de munca respecta prevederile legale privind protectia cetatenilor romani care lucreaza in strainatate. Inspectorii de munca din cadrul Serviciului Control Relatii de Munca au efectuat un numar de 34 controale la agenti de ocupare a fortei de munca aflati in evidenta I.T.M. Sibiu. Cu aceasta ocazie au fost dispuse 39 masuri si 15 sanctiuni contraventionale, din care 3 amenzi in valoare totala de 15.000 lei. Sanctiunile contraventionale au fost aplicate in principal pentru desfasurarea activitatii de mediere a angajarii cetatenilor romani in strainatate in lipsa unor contracte incheiate cu persoane juridice, persoane fizice si organizatii patronale din strainatate, care contin oferte ferme de locuri de munca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

RAMANE IN AREST

Barbatul din Medias care in urma cu doua zile si-a omorat propriul prieten, ramane in arest. Aceasta este decizia procurorilor, care a emis pe numele sau mandat de arestare preventiva pentru o perioada de 30 de zile. Un apel al 112, anunta miercuri, decesul unui barbat care a fot gasit […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro