Spitalul Judetean Sibiu, pregatit pentru Summit

Acelasi mare eveniment de pe 9 mai i-a pus pe jar si pe cei de la Spitalul Judetean. In ultimele luni au avut loc in unitatea medicala de urgenta si sectiile chirurgicale mai multe lucrari de igienizare iar in ziua Summitului garzile vor fi dublate.

De aproape 2 luni de zile Spitalul Judetean s-a trasformat in santier. S-au facut reparatii pe unde s-a putut s-au facut dezinfectii si igienizari totul, in speranta ca de aceasta data, Sorin Pintea, Ministrul Sanatatii nu va mai spune ca despre cea mai mare unitate medicala din judet ca nu este pregatita sa intervina pe perioada Summitului. S-au facut inclusiv provizii de sange.

Au fost facute si achizitii de aparatura. Pentru achizitii s-au folsoit cei peste 3 milioane de lei alocati de Minister special pentru marele eveniment din 9 mai .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

3 proteste in 9 mai

Summitul nu vine doar cu agitatie ci si cu proteste la Sibiu. Sunt anuntate 3 tipuri de manifestatii in 9 mai. Niciuna dintre cele aprobate nu este insa a politistilor. Conform organizatorilor au fost aprobate 3 proteste organizate de catre asociiatii si ONG-uri care se ocupa de protectia mediului, sustinerea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro