Spitalul CFR trece la CJ

Hila Ovidiu

Spitalul CFR trece in subordinea Consiliului Judetean. Proiectul de hotarare a fost votat saptamana aceasta. Imobilele in care functioneaza acesta vor putea fi folosite cel mai degraba de catre Spitalul Judetean.

indeProiectul in sine prin care consilierii trebuiau sa voteze intentia de a prelua cladirile Spitalului CFR a riscat la inceput discutii aprinse. Pentru a putea prelua spitalul a fost necesara aceasta hotarare. Cu sau fara cladiri retrocedate. Claridile ramase ar putea face parte dintr-un campus medical. Dan Sabau, medic de profesie si consilier judetean spune ca spitalul ar fi cat se poate de necesar. Cu explicatii vine Iordan Nicola. Proiectul a fost votat in unanimitate. Cele doua cladiri ramase vor fi transferate consiliului judetean de la stat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sarbatori fara zapada

Visati la zapada in perioada sarbatorilor de iarna? S-ar putea sa fiti dezamagiti. Prognoza meteo sezoniera spune ca vom avea vreme mai calda decat este normal in urmatoarele trei luni ale anului. Estimarile sezoniere sunt realizate la deja celebrul Centru European pentru Prognoze pe Medie durata din Anglia. Acestea au […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro