Spitalele raman deschise in minivacanta de 1 Decembrie

Hila Ovidiu

Zilele de 30 noiembrie si 1 Decembrie sunt libere de la stat. Majoritatea institutiilor publice vor fi inchise. Exceptie de la regula fac spitalele care au unitati de urgente. Cei de la Spitalul Judetean spun ca vor avea linii de garda asigurat in permanenta pe toata perioada minivacantei dedicate Zilei Nationale.

Sfantul Andrei si 1 Decembrie sunt declarate zile libere nationale asa ca majoritatea institutiilor publice vor avea lacatul pe usa. De asemenea, Guvernul a decis ca zi ziua de 2 decembrie sa fie libera in acest an asa ca bugetarii se vor bucura de o adevarata minivcanta de Ziua Nationala. Exceptie de la aceasta regula vor face insa Spitalele din judetul Sibiu si din tara. La Sibiu va fi inchis miercuri si joi Ambulatoriul de Specialitate. Policlinica va fi deschisa insa in data de 2 decembrie si se va lucra cu program normal. Pe parcursul celor doua zile sibienii se vor putea adresa Unitatii de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Clinic Judetean Sibiu care va functiona in permanenta. Si pe sectii va fi asigurat in permanenta serviciul de garda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Donatiile pentru "Cumintenia Pamantului" vor fi restituite

Dupa ce au facut apel la romani sa doneze, iar acestia au si facut-o, mai marii neamului si-au dat seama ca nu au cadrul legal pentru a cumpara din donatii “Cumintenia Pamantului”. Din aceasta cauza banii donatorilor vor fi restituiti pana la finele anului viitor. Luni in sir cei care […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro