Spital nou pe Drumul Hotilor

Hila Ovidiu

Vineri consilierii judeteni s-au intrunit intr-o noua sedinta extraordinara pentru a vota varianta finala a proiectului ce prevede trecerea terenului pentru spital din administrarea Statului in cea a judetului Sibiu. Noul spital ar urma sa fie construit undeva in zona Drumului Hotilor.

Proiectul votat in varianta initiala de catre consilierii judeteni in urma cu aproximativ o saptamana a fost revotat vineri dupa ce Guvernul a solicitat adaugarea de informatii.

Noul spital ar urma sa fie construit pe un teren din Calea Surii Mici dupa ce acesta va fi trecut din domeniul public al statului si din administrarea Agentiei Domeniilor Statului in domeniul public al Consiliului Judetean Sibiu.

Demararea noii investitii va avea loc in anii urmatori. Pana la momentul de fata nu se stie de unde va proveni finantarea. Ceea ce se stie pana la momentul de fata este ca terenul ar avea undeva la aproximativ 20 de hectare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Spectacole de Ziua Nationala

Au inceput pregatirile pentru Ziua Nationala. Si in acest an 1 Decembrie se marcheaza la Sibiu cu spectacole care mai de care. Pentru cel de la Filarmonica si-au aununtat prezenta si membrii Casei Regale. Din programul de 1 Decembrie fac parte ceremonii de depuneri de coroane, spectacole de muzica populara, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro