Speranta…cuvantul de ordine la vot

Hila Ovidiu

Cateva zeci de mii de sibieni s-au indreptat duminica spre cabinele de vot pentru a-si desemna onducatorii locali pe urmatorii patru ani. Oamenii au votat in seperanta unui viitor mai bun. Tot cu speranta in suflet au mers catre urne si candidatii la alegerile ce au avut loc in 10 iunie.

Speranta a fost cuvantul de ordine printre sibienii care s-au deplasat in cursul zilei de duminica la vot. Acestia spera ca orasul lor sa devina unul cat mai frumos, sa fie create locuri de munca pentru tineri si beneficieze de un trai mai bun. Tot cu sperante s-au indreptat catre urne si candidatii la municipiu si judet, politicienii sau reprezentantii institutiilor publice. Toti candidatii care nu au reusit sa iasa invingatori in alegerile locale din 2012 au tinut sa mentioneze faptul ca vor lupta ca proiectele pe care le au pentru Sibiu sa devina realitate si ca vor lucra in continuare in folosul sibienilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Johannis primar a patra oara

Klaus Johannis este ales ca primar al Sibiului penru a patra oara consecutiv. Luni la pranz au fost facute publice de catre Biroul Electoral Judetean rezultatele oficiale pe municipiu. Aici, fostul si actualul primar a fost lider in preferintele sibienilor. La fel si formatiunea politica din care face parte, reusind […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro