Spectacol pe scena Bibliotecii Astra

Hila Ovidiu

Au terminat cu scoala de fix o luna de zile, au uitat demult de carti, caiete si teme iar acum se distreaza dand spectacole. Vorbim despre micutii care isi petrec aproape fiecare zi la Sectia pentru Copii si Tineret a Bibliotecii Judetene Astra. Vineri prichindeii au pus la care o serbare care i-a lasat pe parinti cu gura cascata!

Dupa un an intreg de invatatura, elevii sibieni se distreaza din plin. Interesant este faptul ca ei nu aleg sa bata mingea in fata blocului ci sa participe la activitatile realizate de catre bibliotecarii Sectiei pentru Copii si Tineret din cadrul Bibliotecii Judetene. Aici micutii participanti pot urmari filme, pot invata limbi straine, pot lua cursuri de origami si chiar isi pot dezvolta abilitatile de…artisti. Ajutati de cei 20 de voluntari ai bibliotecii participantii au pus la cale un adevarat spectacol. La momentul de fata se bucura de activitatile de la biblioteca aproximativ 120 de copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Locuri de munca pentru toti cei interesati sa se angajeze

Jumatatea lunii vine cu oferte de angajare pentru cei aflati in cautarea unui loc de munca. La momentul de fata in intreg judetul sunt disponibile aproximativ 2300 de posturi vacante. Cele mai multe oferte, mai bine de 50 de posturi, sunt pentru agenti de securitate, agenti de securitate si interventie, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro