Spectacol caritabil

Hila Ovidiu

In ziua votarilor, Crucea Rosie ii invita pe sibieni la un spectacol caritabil. Intrarea se va face pe baza de donatie iar banii stransi vor fi volositi pentru punerea in functiune a ambulantei primite de Crucea Rosie Sibiu de la partenerii germani.

Crucea Rosie Sibiu mai are nevoie de aproximativ 5 mii de euro pentru a putea achizitiona dotarile necesare punerii in functiune a ambulantei primite ca donatie in urma cu mai bine de un an de zile. Pentru a face rost de bani duminica seara va fi organziat un eveniment caritabil. Acesta va fi gazduit de catre Sala Thalia si va fi compus dintr-un bazar, o licitatie de tablouri si un spectacol. Bazarul caritabil va fi amenajat in holul Salii Thalia. De acolo participantii vor putea cumpara decoratiuni de craciun si alte obiecte destinate sarbatorilor de iarna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Aproape 7 mii de doze de vaccin disponibile

Mai bine de 8 mii de sibieni s-au vaccinat antigripal pana in momentul de fata. Cei care vor sa se protejeze de gripa mai au la dispozitie aproximativ 7 mii de doze cu ser imunizant. Din 18 octombrie de cand a inceput campania de vaccinare si pana in prezent aproximativ […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro