Someri, poftiti la angajare!

Hila Ovidiu

Se fac angajari. In momentul de fata in judet sunt peste 450 de posturi vacante scoase la concurs. Per total 116 agenti economici au facut public faptul ca au nevoie de forta de munca.

indDin cele peste 450 de posturi vacante pentru aceasta perioada 65 sunt pentru absolventi de scoli inalte. Se cauta analist de cumparari, consilier juridic, economist, director tehnic, ingineri, inspector resurse umane, kinetoterapeut, logistician gestiune flux, programator, proiectant inginer mecanic. Restul de aproape 400 de posturi sunt insa pentru cei cu studii medii. Cei din Avrig de exemplu se pot angaja ca ambalatori manuali sau zidari. Agnitenii au o paleta ceva mai variata. Vorbim despre asistenti medicali, asistent social, contabil sef, infirmiere, ingrijitorare in unitati de ocrotire sociala, inspectori in administratie, instructor de educatie sanitara si muncitori necalificati in confectii. Mediesenii pot alege unul dintre posturile de asistent social, bucatar, conducator autoatelier, confectioner articole de piele, educatoare, finisor reparator de produse industriale din cauciuc, lacatus mecanic, lucrator comercial, manipulant marfuri, muncitor necalificat, operator introducere validare date, sofer, sudor, tehnician asigurarea calitatii,tehnician de securitate si sanatate in munca vanzator sau zugrav. In municipiul resedinta de judet se cauta, zugravi, zidari, vanzatori, vopsitori auto, tehnicieni, supraveghetori la muzeu, sudori, soferi, strungari, secretare, reglori masini-unelte, pedichiuristi, paznici, osapatari, muncitori necalificati, montatori subansamble, mecanici, lucratori comerciali, instalatori, ingrijitori, frizeri, faiantari, femei de serviciu, electricieni, educatoare, dulgheri, croitori, casieri, cameriste, bucatari, agenti de vanzari, agenti de securitate si administratori de imobile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Val de evenimente rutiere

Viteza a facut din nou victime. Un grav accident rutier a avut loc duminica in zona localitatii Apoldu de Sus. Alte 6 evenimente rutiere s-au petrecut in weekend. Cel mai grav dintre accidente a avut loc duminica. 3 autoturisme au fost implicate si au fost ranite doua persoane. Soferul vinovat […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro