Somati pentru terenurile neingrijite

Hila Ovidiu

Inspectorii municipalitatii au identificat 19 terenuri neingrijite. Proprietarii acestora au fost somati sa le curete. Daca nu o fac, de anul viitor vor plati impozite mai mari cu 500%.

Proprietarii de terenuri care nu si le curata si nu si le ingrijesc corespunzator risca impozite mai mari cu 500% incepand de anul viitor. Reprezentantii municipalitatii au inceput deja sa trimita somatii. Au fost identificate in teren mai multe astfel de loturi iar proprietarii acestora au primit deja instiintarile. La fata locului au fost facute inclusiv fotografii pentru a nu exista mai apoi discutii cu privire la aplicarea legii.

Sunt insa si proprietari care au intervenit si s-au pus in legalitate din punct de vedere al curatarii terenului. Un exemplu de bune practici este si proprietarul terenului aflat in chiar in “buricul targului” in zona Inspectoratului Scolar. Dupa ce a primit somatia omul a curatat toate gunoaiele de pe lotul de pamant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Femeie injunghiata in fata Aeroportului

O femeie de aproximativ 45 de ani a fost injunghiata in fata fostului termina al Aeroportului International Sibiu. Victima a fost dusa de urgenta la spital si operata pentru a-i fi salvata viata. O femeie a fost injunghiata in cursul acestei zile in fata Aeroportului International Sibiu in zona fostului […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro