Soferita fara carnet a provocat un accident pe strada Ceaikovski din Sibiu

admin

În data de 14 mai, în jurul orei 17.00, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au fost sesizați cu privire la producerea în municipiul Sibiu, pe strada Ceaikovski, a unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale, existând suspiciunea că unul din conducătorii auto nu posedă permis de conducere.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii rutieri au constatat faptul că o femeie în vârstă de 24 de ani, fără a deține permis de conducere, a condus un autoturism, iar într-o parcare a acroșat o autoutilitară parcată.
În momentul producerii evenimentului rutier, în autoturism se afla și proprietarul acestuia, care cunoștea faptul că femeia nu posedă permis de conducere.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere (art. 335 alin. 1 cod penal) și încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care ştie că se află în una dintre situaţiile prevăzute în alin. (1) (art. 335 alin. 3 cod penal).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O adolescenta de 17 ani retinuta pentru talharie. Fura de pe strada telefoanele sibienilor.

În seara zilei de 14 mai, în jurul orei 20.00, Poliția Municipiului Sibiu a fost sesizată telefonic cu privire la faptul că un minor de 14 ani a fost victima unei infracțiuni comise cu violență. În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu au stabilit faptul că […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro