Soferii ar putea avea dificultati in aceasta dimineata la plata rovinietei si taxei de pod prin SMS

admin

Soferii ar putea intampina probleme miercuri, timp de maximum doua ore, incepand cu 08:30, in a achita taxa de drum si de pod prin intermediul SMS-urilor, din cauza unor lucrari de mentenanta la sistemul informatic.

Astfel, achitarea peajului pentru trecerile efectuate miercuri pe podurile peste Dunare de la Fetesti-Cernavoda, se poate realiza pana cel tarziu ora 24 a zilei urmatoare, potrivit unui comunicat publicat marti de Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Totodata, soferii care trebuie sa achite taxa de drum in perioada in care plata prin SMS nu este disponibila, au obligatia de a achita rovinieta la distribuitorii autorizati pentru a nu fi sanctionati.

Taxa de drum poate fi achitata la o serie de distribuitori autorizati, printre care se numara lanturile de benzinarii detinute de OMV Petrom, MOL, Rompetrol, Lukoil si Socar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Volkswagen renunta la doua modele celebre

Volkswagen intentioneaza sa opreasca fabricarea modelelor Beetle si Scirocco. Prin aceasta decizie, VW ar vrea sa reduca costurile scandalului Dieselgate, relateaza Autocar. Oficialii concernului german au discutat posibilitatea de a renunta la cele doua modele in cadrul Intrunirii Anuale Volkswagen. „Beetle si Scirocco sunt reprezentanti ai unei clase emtionale de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro