Soferi „transformati” in pietoni

Hila Ovidiu

2 soferi au fost transformati in pietoni de catre politistii rutieri in ultimele 24 de ore. In primul dintre cazuri este vorba despre un barbat care a urcat beat la volan, iar in cel de-al doilea despre un sofer aflat la volanul unei masini neinmatriculate.

imagesPrimul sofer care a „incaput” pe mana politistilor este un barbat de 52 de ani din Sibiu. acestuia i-a fost intocmit dosar penal pentru conducere pe drumurile publice de catre o persoana care la momentul prelevarii probelor biologice are o imbibatie alcoolica ce depaseste limita legala, dupa ce a fost oprit in trafic pentru un control de rutina. Politistii i-au descoperit o alcoolemie de 0,78. Cel de-al doilea sofer a fost oprit tot pentru control de rutina de catre politistii din Talmaciu pe drumul judetean 105 G. Soferul in varsta de 47 de ani din Sibiu se afla la volanul unei masini neinmatriculate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Semestrul II aduce Abecedare noi

Scolarii vor primi in sfarsit abecedarele…insa numai din semestrul II. Anuntul a fost facut de catre Mihai Sorin Cîmpeanu, Ministrul Educatiei. Si cartile pentru clasa a-III-a sunt aproape gata. Dupa ce au inceput scoala cu fituici, au primit mai apoi carti vechi si au invatat fiecare cum a putut cu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro