Soferi si pietoni amendati

Hila Ovidiu

Peste 300 de soferi au fost amendati in ultima saptamana. Dintre acestia 2 s-au ales cu dosare penale. Printre cei trasi pe dreapta de politisti se numara si un sofer care rula cu peste 190 de kilometri la ora. Nici pietonii nu au scapat mai ieftin.

iPolitistii rutieri le-au pus gand rau tuturor celor certati cu legea indiferent ca sunt pietoni sau soferi. In doar o saptamana au fost date peste 300 de amenzi. Oamenii legii spun ca raziile vor dura pana in data de 5 ianuarie 2015.Actiunile politistilor sunt axate pe combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. Vorbim aici despre viteza excesiva si neadaptata la conditiile de drum si trafic pe de-o parte dar si despre indpana in aceasta dimineata au fost indisciplina pietonala si neacordarea de prioritate pietonilor pe de alta parte. Pana in aceasta dimineata au fost aplicate 306 amenzi. 160 dintre acestea s-au dat pentru viteza excesiva. Cap de afis pe acest segment a fost un barbat prins sofand pe autostrada cu peste 190 de kilometri la ora. Oamenii legii spun ca aceasta viteza este echivalenta cu cea atinsa de avioane in momentul decolarii. Alte 125 de amenzi au fost aplicate pietonilor pentru traversari neregulamentare. 21 de soferi au primit amenzi dupa ce nu au acordat prioritate pietonilor. Saptamana aceasta 50 de soferi s-au ales cu permisul suspendat pentru 30, 60 sau 90 de zile in functie de gravitatea faptei constatate de oamenii legii. Politistii au mai suspendat si 11 certificate de inmatriculare si au intocmit 2 dosare penale pentru infractiuni la regimul rutier. Controalele vor fi intensificate incepand de saptamana urmatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bugetul, prioritate pentru primarul inerimar

Imediat dupa ce a fost numita in functia de primar interimar, Astrid Fodor s-a si apucat de treaba. Prima prioritate este bugetul pe anul urmator. Bugetul pe 2014 a fost de peste 400 de milioane de lei. Imediat dupa ce a fost numita in functia de primar interimar, Astrid Fodor […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro