Soferi fara permis, „cadorisiti” cu dosare penale

Hila Ovidiu

La Sibiu sofatul fara permis pare sa fi devenit o obisnuinta. In doar cateva ore politistii au depistat doua persoane care se aflau la volan desi nu detineau permis de conducere. In ambele cazuri conducatorii auto au produs evenimente rutiere soldate cu pagube materiale. Ambii soferi sunt acum cercetati penal.

Primul posesor de dosar penal a cazut in mana oamenilor legii in jurul orei 10.00 cand, pe strada Smardan, a piedrut controlul volanului si a lovit alte doua masini parcate regulamentare. Ajunsi la fata locului politistii au inteles foarte repede cum s-a produs accidentul. Tanarul in varsta de 28 de ani, originar din Mures nu detinea permis de conducere. Cel de-al doilea eveniment rutier s-a produs in jurul orei 15.00 in Orlat. Aici un conducator auto cu permisul obtinut in iulie si suspendat in 10 septembrie  pentru producerea unui accident rutier, o facuse lata din nou. Atat la producerea primului eveniment rutier cat si in cel de-al doilea tanarul se afla la volanul unor masini neinmatriculate. Cei doi conducatori auto s-au ales cu dosare penale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Peste 650 de posturi disponibile in strainatate

Agentii economici din spatiul european continua sa faca recrutari in tara noastra. Sunt puse la bataie in aceasta perioada peste 650 de posturi vacante. Cele mai multe sunt disponibile in Malta. Cele aproape 170 de posturi disponibile pe teritoriul maltez sunt pentru soferi de autobuz, instalatori de lifturi, tehnicieni si […]

Din arhiva

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro