Soferi cu dosare penale pentru consum de alcool la volan

Hila Ovidiu

2 conducatori s-au ales cu dosare penale dupa ce au urcat beti la volan. unul dintre ei a incaput pe mana oamenilor legii dupa ce a produs un eveniment rutier.

Primul ghinionist este un barbat in varsta de 48 de ani incaput pe mana oamenilor legii dupa ce, din cauza alcoolului a intrat in coliziune cu un autoturism parcat regulamentar. De acolo soferul a patruns pe contrasens unde a lovit inca un autoturism condus din sens opus. A fost doar o minune faptul ca nimeni nu a fost ranit. Conducatorul auto vinovat s-a ales insa cu dosar penal dupa ce i-a fost descoperita o alcoolemie de 0,81 miligrame per litru de alcool pur in aerul expirat. Cel mai recent record de alcool la volan ii apartine insa unui tanar in varsta de 24 de ani care a fost prins circuland cu o alcoolemie de 1,16 miligrame per litru de alcool pur in aerul expirat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Copertina in statia de pe Saguna

Sibienii care circula cu Tursibul din statia de pe Saguna vor avea in curand unde sa se ascunda de ploaie, caldura si ninsoare. Se monteaza o copertina in zona. La cererea sibienilor municipalitatea a inceput amenajarea unei copertine in statia de Tursib din zona Andrei Saguna, de pe partea cu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro