Soferi certati cu legea, „cadorisiti” cu dosar penal

Hila Ovidiu

3 soferi s-au ales in ultimele 24 de ore cu dosare penale pentru infractiuni rutiere. Alcoolul la volan si condusul fara permis au fost faptele care i-au bagat in bucluc pe sibieni.

3 conducatori auto au fost prinsi pe picior gresit in ultimele 24 de ore de catre politistii rutieri. Actiunile rutiere de control s-au desfasurat in Sibiu, Medias si Cisnadie.

In municipiul Sibiu un conducator auto in varsta de 32 de ani a intrat pe mana oamenilor legii dupa ce, pe fondul vitezei si al neatentiei in conducere, pe strada Movilei, a intrat in coliziune cu o firida electrica. Conducatorul auto nu a fost ranit insa s-a ales cu dosar penal. Desi mirosea a alcool barbatul a refuzat sa sufle in etilotest si chiar sa ii insoteasca pe oamenii legii la spital pentru recoltarea de probe biologice. Ca si cum nu era de ajuns, soferul avea si permisul suspendat.

Un alt conducator auto, de aceasta data din Cisnadie s-a ales cu dosar penal pentru ca a fost prins fara permis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Zile libere pentru angajati

Angajatii, in special cei de la Stat se pregatesc pentru o noua minvacanta. Luni 28 aprilie e zi libera legala, prin Codul Muncii. Si pentru ca vineri, 1 Iunie este de asemenea zi libera, multi si-au luat concediu in cele 3 zile in care ar trebui sa fie la locul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro