Soferi certati cu legea

Hila Ovidiu

In doar 24 de ore politistii sibieni au constatat in trafic 3 infractiuni rutiere. In 2 din cazuri a fost vorba despre alcool la volan. Politistii spun ca numarul inconstientilor care pleaca beti cu masina a crescut ingrijorator de mult.

In doar 24 de ore politistii sibieni au pus mana pe 3 soferi certati cu legea. Fiind deja weekend in majoritatea cazurilor a fost vorba despre consum de alcool la volan.

In primul dintre cazurile de alcool la volan vorbim despre o persoana prinsa de politisti pe DN1 in localitatea Bradu. Soferul, un barbat in varsta de 61 de ani, avea o alcoolemie de 0,76. Cel de-al doilea conducator auto aflat sub influenta bauturilor alcoolice si prins de poltisistii sibieni este un tanar de 28 de ani, originar din Valcea. Acesta a fost initial oprit pentru un control de rutina pe strada Socului din oras. In urma testarii rezultatul etilotestului a fost in cazul acestui tanar de 0,51 miligrame per litru alcool pur in aerul expirat. Cel de-al treilea sofer certat cu legea este un sibian in varsta de 28 de ani care a fost prins la volan in conditiile in care nu detinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul.

Celor trei persoane li s-au intocmit dosare penale iar daca instanta decide, acestia pot ajunge chiar dupa gratii pentru infractiunile rutiere comise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mai putine viroze si pneumonii

Primavara isi face simtite primele efecte. Numarul de viroze, infectii respiratorii si pneumonii a scazut simtitor. Doctorii spun ca acesta este momentul optim pentru a ne vitaminiza organismul si pentru a ne pregati de sezonul cald. In ultimele 7 zile numarul de infectii respiratorii acute a scazut cu aproape 17 […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro