Soferi amendati sau cercetati penal dupa ce au fost prinsi beti la volan

Sute de conducatori auto s-au ales cu amenzi dupa ce au fost prinsi incalcand regulile de circulatie. Cele mai mari sanctiuni le-au primit insa cei care au consmat alcool la volan. In 10 dintre cazuri oamenii legii au intocmit si dosare penale.

Timp de o saptamana de zile polistii sibieni s-au aflat cu toate efectivele in strada unde au luat parte la campania nationala de control pe linia combaterii consumului de alcool si droguri la volan. Pentru ca au fost prinsi incalcand regulile de circulatie, o gramada de soferi au fost sanctionati. Cele mai multe amenzi s-au dat pentru consum de alcool la volan. Si la capitolul dosare penale, soferii beti au fost in top.

Printre cei cercetati penal se numara soferi cu alcoolemii ce au variat intre 0,43 si 0,81 miligrame per litru de alcool pur in aerul expirat.         

Actiunile care s-au desfasurat concomitent in toata tara sunt parte a calendarului european TISPOL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Dezinsectie impotriva capuselor si tantarilor

Municipalitatea sibiana a pus gand rau tantarilor si capuselor. Imprastierea substantelor chimice menite sa ne scape de insecte se va aplica pana in 18 iunie insa numai daca vremea o va permite. Pentru a fi eficiente actiunile de dezinsectie au nevoie de macar 36 de ore fara precipitatii. Reprezentantii muicipalitatii […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro