Sofer Tursib transformat in „politist rutier” dupa ce masina i s-a stricat in drum

Hila Ovidiu

In asteptarea momentului in care intregul parc auto al societatii de transport public va fi innoit, actualele autobuze cedeaza tot mai des. Pe strada Maramuresului de exemplu, un autobuz s-a oprit si n-a mai pornit nici in ruptul capului. Vazand coada din spatele sau, conducatorul mastodontului s-a dat jos de la volan si…s-a apucat sa dirijeze traficul.

In timp ce conducerea societatii de transport public si administratia municipala se lauda in Piata Mare cu noile autobuze, cele cu care circula oamenii de rand se strica din statie in statie. Marti, in jurul orei 14.30, un autobuz s-a stricat pe strada Maramuresului. Mastodontul s-a oprit in drum si n-a vrut cu niciun chip sa mai porneasca. Desi nu i-a spus nimeni la angajare ca va trebui sa aiba si competente de politist rutier, soferul autobuzului a dat dovada de spirit civic, a coborat de la volan si s-a apucat sa dirijeze circulatia. O buna parte din timp omul a reusit sa faca fata cu brio situatiei. Mai in gluma mai in serios, cei care au trecut prin zona si au fost nevoiti sa isi astepte randul pentru a circula alternativ pe banda ramasa libera i-au strigat conducatorului auto, cu nimic vinovat de starea masinii cu care este nevoit sa trasnporte pasagerii ca, citam, poate da foc autobuzului.

Dupa cateva minute bune de jucat rolul politistului rutier insa soferul si-a iesit din pepeni. A fost enervat de o masina de Scoala de Soferi.

Desi nu e de ras pentru ca autobuzele vechi se strica zilnic, situatia a starnit amuzamentul celor care locuiesc in zona si au putut urmari de la balcon “spactacolul stradal”. In cele din urma autobuzul a fost mutat din strada si probabil dus la reparatii.

Societatea de transport public a achizitionat mai multe autobuze noi insa acestea vor ajunge la Sibiu treptat. Primele 10 care au fost deja prezentate publicului la finele saptamanii trecute in Piata Mare vor fi introduse pe trasee cel mai probabil de anul viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Angajatorii din constructii, controlati de ITM

Domeniul constructiilor a fost sub atentia inspectorilor de munca pentru mai bine de o jumatate de an. In aceasta periaoda au fost verificati mai bine de 40 de angajatori pentru care muncesc peste 2 mii de sibieni. In urma controalelor s-au aplicat zeci de avertismente si 3 amenzi. Campania de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro