„Sofer” penal la 15 ani

Hila Ovidiu

La volan la..15 ani. Si nu vorbim despre un pilot de sporturi cu masini ci despe un pusti din Motis caruia bunicul i-a incredintat cu buna stiinta masina. Distractia celor doi s-a incheiat la momentul la care politistii i-au tras pe dreapta. Cei doi s-au ales cu dosare penale.

ixDin inconstienta si chef de distractie probabil un batran de 67 de ani i-a lasat pe mana nepotului de doar 15 ani masina pentru a o conduce. Distractia celor doi s-a incheiat insa in momentul in care pe drumul judetean 142 G i-au oprit politistii din Valea Viilor. Atat bunicul cat si nepotul s-au ales cu dosare penale. Primul este cercetat pentru ca a incredintat un vehicul pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care stia ca nu detine permis de conducere si mezinul pentru conducere fara permis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Titi Aur la Sibiu pe 2 roti

Celebrul pilot de raliuri Titi Aur vine la Sibiu sa faca spectacol. Acesta va urca pe Transfagarasan la Sibiu Rally Challenge cu o masina pe 2 roti!!! Titi Aur este unul dintre pilotii cu cele mai multe victorii obtinute in competitiile de la Sibiu. Ba mai mult, este si multiplu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro