Sofer fugit de la locul accidentului

Hila Ovidiu

Ce faci cand ai lovit un om cu masina? Fugi de la locul accidentului. Asa a crezut de cuviinta un sofer de 32 de ani care a lovit o biciclista pe strada lunga din sibiu. Oamenii legii nu l-au lasat insa sa scape nepedepsit.

accident6Fuga de la locul accidentului a devenit o moda printre soferii iresponsabili. Utimul caz s-a petrecut chiar in cursul dupa amiezei trecute. Un barbat de 32 de ani a lovit o biciclista si apoi a plecat de acolo ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. Femeia de 42 de ani circula regulamentar cu bicicleta la momemtul la care soferul vinovat de producerea accidentului a deschi portiera si a acrosat-o. Femeia s-a dezechilibrat si a cazut pe sosea. Doar o minune a facut ca aceasta sa se aleaga cu doar cateva rani usoare si sa nu necesite internare. Politistii au reusit in scurt timp sa puna mana pe soferul vinovat de producerea accidentului. Acum acesta este cercetat pentru vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primarul Bacăului, Romeo Stavarache, arestat preventiv

Romeo Stavarache, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, marți, întrucât a încălcat regimul controlului judiciar. Mai exact, s-a  întâlnit cu ceilalţi doi inculpaţi reţinuţi în dosarul de trafic de influență și luare de mită, Liviu Cenuşă şi Liviu Goian. Romeo Stavarache s-a băgat signur în arest preventiv, întrucât a […]
slider

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro