Sofer fugit de la locul accidentului, prins de politistii sibieni

Hila Ovidiu

Un accident rutier a avut loc in cursul noptii trecute pe drumul spre Paltinis. Soferul vinovat de producerea evenimentului rutier a fugit de la fata locului. A fost identificat insa in cursul acestei zile si i-a fost intocmit un dosar penal cu doua capete de acuzare.

Accidentul s-a produs in apropiere de miezu noptii pe drumul ce leaga Sibiul de Paltinis. Evenimentul rutier s-a produs pe fondul unei depasiri neregulamentare. In urma coliziunii dintre cele doua autoturisme au rezultat doua victime care au fost transportate la spital. Soferul vinovat de producerea accidentului si-a abandonat masina si a fugit. El a fost prins in cursul zilei de luni. Barbatul din Gura Raului s-a ales cu dosar penal cu doua capete de acuzare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Reparatii capitale in cartierul Dioda

Cartierul Dioda intra in reparatii capitale. Se va interveni pentru refacerea iluminatului public dar si pentru modernizarea parcarilor, trotuarelor si aleilor dintre blocuri. Costul interventiilor se ridica la aproape 4 milioane de lei. Contractul pentru lucrari a fost deja semnat de catre municipalitate. Pentru castigarea lucrarilor s-au batut 6 firme […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro