Soare ziua si temperaturi cu minus noaptea

Hila Ovidiu

Vreme rece dar frumoasa. asta avem la pragul dintre ani. Ultima zi a lui 2012 dar si primele din 2013 se anunta fara precipitatii dar cu temperaturi scazute noaptea si maxim 4 grade pe parcursul zilei.

Ne asteapta cateva zile cu ger noaptea si temperaturi destul de scazute pe timpul zilei dar si cu mangaierea catorva raze de soare asa ar putea fi redusa in doar cateva cuvinte prognosa meteo pentru erioada 31 decembrie 2012-3 ianuarie 2013. Temperaturile vor fi cele obisnuite pentru aceasta perioada a anului. Astfel ne vor astepta la maxime de cel mult 4 grade pe timpul zilei si minime ce ajung pana la minus 15 pe perioada noptii. Dupa o ultima zi a lui 2012 insorita dar rece, noaptea dintre ani se anunta cu temperaturi la limita gerului si ceata pe alocuri. Vremea este insa numai buna pentru cei care au ales sa treaca in noul an in statiunile montane. Aici stratul de zapada este destul de generos, iar temperaturile nu vor permite nici pe departe degradarea acestuia.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Slujba de Anul Nou

Anual peste o mie de sibieni isi petrec momentul trecerii in noul an in Biserica. Acestia sunt asteptati si de aceasta data la Catedrala Mitropoliei. Acolo se va tine o slujba speciala si se va citi acatistul Sfantului Vasile. Crestinii cu adevarat credinciosi si-au facut o adevarata traditie din a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro