Soare in Piata Mare

Hila Ovidiu

Soarele si-a facut aparitia in Piata Mare. Si nu vorbim despre astrul caruia ii datoram existenta pe Pamant ci despre un proiect al unui ONG menit sa traga un semnal de alarma asupra faptului ca natura nu prea ne mai suporta. Reprezentantii organizatiei neguvernamentale spun ca prin actiunea de la Sibiu spera sa atraga atentia oamenilor asupra energiilor regenerabile.

Luni la orele pranzului reprezentantii celui mai mare ONG care se ocupa de protectia mediului au venit in Sibiu si au “desenat” soarele in Piata Mare. Pentru realizarea imaginii s-au folosit voluntari si bucati de panza. Prin acest demers activistii pentru mediu au dorit sa traga un semnal de alarma asupra faptului ca, pe de-o parte folosite incorect resursele planetei se vor termina iar pe de alta parte asupra faptului ca energiile regenerabile sunt mult mai usor de folosit. Reprezentantii organizatiei neguvernamentale spun ca sunt ingrijorati de fenomenele meteo extreme date de poluare si incalzirea globala. Actiounea de la Sibiu face parte din campania energy Citizens prin care se sustine folosirea de surse de energie regenerabila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Prins de jandarmi in timp ce fura dintr-o masina

Hot cu ghinion la Sibiu. Un barbat a fost prins de catre jandarmi in timp ce incerca sa fure un radio dintr-o masina. Barbatul a fost predat politistilor pentru intocmirea dosarului penal. Hotul a fost prins luni dimineata dupa ce un sibian a anuntat faptul ca la intersectia strazilor Steflesti […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro