Smartphone-urile care se incarca in 5 minute, asteptate pe piata anul viitor

admin

Incepand de anul viitor am putea scapa de grija incarcarii smartphone-ului, sau cel putin de cea a timpului necesar, pentru ca sunt asteptate sa apara pe piata dispozitive de acest tip care se incarca in doar 5 minute.

Aceasta tehnologie a fost prezentata prima oara in anul 2015, de start-up-ul israelian StoreDot, la expozitia tehnologica din Las Vegas.

Acum, directorul executiv al StoreDot, Doron Myersdorf, a spus pentru BBC ca smartphone-ul este asteptat sa intre in productie la inceputul anului 2018.

Totusi, Ben Wood, analist al CCS Insight, spune ca are dubii in legatura cu aceste afirmatii: „As spune ca experienta m-a invatat sa raman totdeauna sceptic. Sa vedem daca se intampla”.

Myersdorf a precizat insa ca nu poate dezvalui care producatori s-au inscris pentru a dispune de aceasta tehnologie, dar ca bateriile sunt pregatite acum pentru piata: „Vom incarca un smartphone in cinci minute”.

Acesta a adaugat ca tehnologia este in productie pilot la doi producatori asiatici de baterie si ca „productia in masa” ar urma sa inceapa in primul trimestru al anului 2018.

In 2015, Mysedorf explicase ca bateria contine materiale care permit un transfer neobisnuit de rapid de ioni de la un anod la un catod – procesul electric care incarca bateriile.

In replica, Wood sustine ca generarea de mari cantitati de caldura poate avea impact asupra performantei bateriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Flirtul online, intre joaca si tradare. De fapt, ce inseamna si cum ar trebui procedat?

Exista cupluri in care unul sau amandoi partenerii flirteaza online. Acest comportament poate fi vazut, depinde de ochii privitorului, ca o joaca sau ca o tradare. De fapt, ce inseamna? „Inselatul presupune fuga din relatia in care esti, iar acest lucru se poate face online sau nu”, explica pentru Ziare.com […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro