Situaţia Covid 19, în judeţul Sibiu

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost efectuate un număr de 3246 de teste.În ceea ce privește numărul de persoane confirmate în urma testării SARS CoV-2, în județul Sibiu sunt 437 de persoane confirmate pozitiv (dintre care 409 adulți și 28copii) și 1631 de persoane confirmate negativ. Până la data curentă au fost declarate vindecate și externate 218de persoane, iar 34 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv.

La data curentă, Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu monitorizează un număr de 605 persoane izolateși 327 persoane în carantină.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției a pus la dispoziția cetățenilor și a autorităților publice două numere de telefon (0269-211254 și 0269-216103 și adresă de mail cjcci@isusibiu.ro), la care sibienii au efectuat în ultimele 24 de ore 135 de apeluri pentru a solicita diferite informații, în contextul COVID-19. Menționă că, activitatea Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției se desfășoară operativ non-stop la dispoziția cetățenilor și a autorităților publice locale, în vederea gestionării tuturor situațiilor apărute în contextul prevenirii răspândirii virusului SARS CoV-2.

În ceea ce privește solicitările la numărul de Urgență 112, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu în ultimele 24 de ore, au răspuns unui număr de35 de solicitări, iar Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu unui număr de 89 de solicitări. Intervențiile au fost preponderent cazuri de natură medicală.

În cursul zilei de ieri, 12 mai a.c., 27 de polițiști sibieni, 57 de polițiști locali, 70 de jandarmi și 8efective MApN au desfășurat 104 de misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

În cadrul activităților desfășurate au fost verificate 365 de persoane și 3 societăți comerciale cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

ARGEŞ - CERCETĂRI FINALIZATE DE POLIȚIȘTI

În ziua de 12 mai a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi influenţarea declaraţiilor. Din cercetări s-a stabilit că în cursul lunii octombrie 2019, un bărbat de 33 […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro