Site nou

Hila Ovidiu

Sezonul turistic s-a deschis oficial la Sibiu. Primii vizitatori au luat cu asalt orasul. Municipalitatea le vine in ajutor cu un nou site turistic al orasului. Noua versiune ofera informatii complete la doar un click distanta.

indexSectiunea „Descopera” prezinta practic orasul si punctele de atractie turistica. Sectiunea de planificare ofera informatii despre modalitatile de transport, posibilitatile de cazare si chiar o harta interactiva a orasului. Sectiunea „Viziteaza” prezinta obiectivele turistice si patrimoniul cultural al orasului. Versiunea noua a platformei mai contine informatii despre evenimentele culturale care au loc in oras, un fel de gps care arata cele mai apropiate terase si spatii de cazare in functie de zona in care se afla turistul dar si posibilitatea de a urca fotografii din propriul concediu petrecut la Sibiu. atentie insa! Acestea vor fi filtrate de catre administratorul site-ului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Motociclistii exista in trafic!

„Motociclistii exista in trafic!” Asa se numeste cea mai noua campanie lansata de politia rutiera in parteneriat cu un club sportiv din Sibiu. Actiunile campaniei sunt axate pe constientizarea participantilor la trafic indiferent ca sunt pietoni, soferi, mopedisti sau motociclisti. In doar doua ore au fost opriti sute de soferi […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro