Sistarea distributiei alimentelor nu e definitiva

Hila Ovidiu

Alimentele oferite gratuit de catre Uniunea Europeana vor ajunge totusi la beneficiari. Asigurarea este data de catre Ioan Cindrea presedintele Consiliului Judetean. Acesta spune ca nu a fost reziliat decat contractul cu o singura firma.

Desi campania de distribuire a alimentelor oferite gratuit de UE se incheia in anii trecuti pe la jumatatea junii februarie, la ora actuala desi suntem la final de ianuarie niciun beneficiar nu a reusit sa intre in posesia tuturor alimentelor. Si asta pentru ca uleiul nu a ajuns la Sibiu niciodata, faina a sosit in cantitati insuficiente si multe alte stocuri de alimente s-au terminat dupa primele cateva mii de beneficiari. Cu toate acestea, Ioan Cindrea, presedintele Consilului Judetean spune ca sistarea distributiei alimentelor nu este definitiva ci provizorie pana la momentul la care vor fi facute noi licitatii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Peste 50 la suta dintre sibieni s-au vaccinat antigripal

Aproape 10 mii de doze de vaccin antigripal mai sunt disponibile la acest moment in judetul nostru. Din cele peste 22 de mii de doze oferite gratuit de Ministerul Sanatatii aproximativ 56 la suta au fost deja administrate. Sibienii sunt asteptati inca sa se vaccineze. Pana la momentul de fata […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro