Simulare de incendiu la Sala Thalia

Hila Ovidiu

Reprezentantii ISU se pregatesc temeinic pentru potentialele interventii in caz de incendiu pe perioada festivalului International de Teatru. Marti a avut loc un exercitiu tematic la Sala Thalia. Scenariul a presupus interventia in cazul unui incendiu izbucnit la scena unitatii de spectacole.

Dupa exercitiul de luna trecuta de la  cladirea teatrului, cei de la ISU au desfasurat marti un nou exercitiu tematic. De aceasta data locatia aleasa a fost Sala Thalia. Obiectivul a intrat in lista de simulari de interventii cu atat mai mult cu cat in doar cateva zile incepe Festivaulul de Teatrul de la Sibiu.

Conform scenariului celor de la ISU, la scena salii a izbucnit un incendiu in timpul caruia au fost ranite 2 persoane.

Scopul exercitiului a fost acela de a verifica timpii de reactie si interventie dar si de a familiariza salvatorii cu imobilul astfel incat in cazul unei interventii reale, aceasta sa fie realizata la parametrii optimi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sibienii, chemati sa iasa din nou in strada

Se pregateste un nou protest anti PSD! Reprezentantii miscarii Rezist au depus la Primaria Sibiu o cerere de utilizare a domeniului public in vederea realizarii unui mars care sa porneasca din Piata Unirii pana pe Bulevardul Muhai Viteazu si retur. Protestul este programat pentru sambata 9 iunie. Reprezentantii miscarii “Rezist” […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro