Sibiul va fi Regiune Gastronomica Europeana

Hila Ovidiu

E oficial! Sibiul a primit titlul de Regiune Gastronomica Europeana pentru anul 2019. aceeasi titulatura o va purta alaturi de noi si Regiunea Egeea de Sud.

Sibiul a primit saptamana aceasta titlul de Regiune Gastronomica Europeana pentru anul 2019. Decernarea oficiala a titulaturii a avut loc miercuri la Atena. Cei care au acordat titlul au fost reprezentantii Institutului International de Gastronomie. Dosarul de candidatura al judetului nostru a fost depus in iulie 2016, a fost analizat de un juriu international la Sibiu in luna septembrie a anului trecut iar acum s-a stabilit ca in 2019 judetul nostru si Regiunea Egeea de Sud sa fie viitoarele capitale ale gastrnomiei europene.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Falsificatori de carduri bancare prinsi in Sibiu

2 barbati, urmariti international de autoritatile germane au fost prinsi de politistii sibieni. Agnitenii sunt acuzati de infractiuni cu carduri bancare. 2 hoti urmariti international au fost prinsi de catre politistii sibieni la Avrig. Pe numele lor erau emise mandate de urmarire internationala. Avrigenii sunt banuit de inselaciune si  fals […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro