Sibiul, unul dintre judetele norocoase in ceea ce priveste inundatiile

Hila Ovidiu

Dupa trecerea urgiei,  s-a trecut la realizarea bilantului pagubelor. Din fericire Sibiul este unul dintre judetele norocoase. La nivel national insa apa a luat 4 vieti omenesti, localitati intregi de pe fata pamantului si a pus la pamant doua poduri.

Sibiul este unul dintre judetele care a avut noroc in ceea ce priveste inundatiile. Au fost inregistrate pagube si la noi insa ele par infime comparativ cu ceea ce se intampla in Brasov, Covasna sau judetele din zona Moldovei.

In Altana au fost inundate 5 curti si 15 hectare de pasuni si fanete, in Nocrich au fost inundate doua subsoluri, in Avrig unul singur si tot atatea la Sura Mica. In Rosia, Nou, Casolt si Cornatel au fost inundate drumuri comunale si drumuri de exploatare.

La nivel national furia apelor a luat 4 vieti si a lasat sute de oameni fara agoniseala de o viata. In Brasov un pod de cale ferata a cedat sub influenta raului involburat. A fost o minune ca in momentul respectiv zona nu a fost tranzitata de niciun tren.

Per total efectele ploilor de saptamana trecuta se fac simtite in 35 de judete ale tarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Turul Ciclist vine noi provocari

Incepe Turul Ciclist al Sibiului! Editia din acest an vine cu mai probe mai scurte decat cele din anii trecuti. O noua editie a Turului Ciclist are loc din 6 pana in 8 iulie la Sibiu. Cei mai talentati ciclisti sunt asteptati sa infrunte provocarile curselor de pe meleagurile noastre. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro