Sibiul s-a infratit cu Durhamul

Sibiul are un nou oras frate. S-a pus stampila pe infratirea dintre orasul de pe Cibin si orasul Durham din Carolina de Nord. Acesta este cel de-al optulea oras cu care se infrateste Sibiul.

Colaborarile ulterioare dintre cele doua orase vizeaza proiecte de administratie, proiecte sportive dar si culturale. Mai exact, in domeniul administrativ, se vor face schimburi de informatii si bune practici menite sa creasca eficienta actului administrativ. Sunt prevazute inclusiv schimburi de experienta.

Pe de alta parte, cele doua orase isi propun sa dezvolte cooperarea prin schimburi culturale. Schimburi de experienta se vor face, in limita fondurilor disponibile si intre sportivi. In ceea ce priveste turismul, cele doua orase si-au luat angajamentul de a se promova reciproc. Parteneriate pot fi legate si in domeniul unversitar, medical sau economic.

De-a lungul timpului Sibiu s-a mai infratit cu oraele Takayama, Deventer, Marburg, Landshut, Renner, Klagenfurt si Columbia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Pui de barza salvati de pompieri, ingrijiti acum de catre Prietenii Berzelor

Pompierii si cei de la Prietenii Berzelor si-au dat mana saptamana aceata pentru o misuine speciala. Au salvat de la moarte 4 pui de barza. Cuibul in care se aglau acestia luase foc. Misiune de foc, la propriu, in urma cu o noapte pentru pompierii sibieni si pentru cei de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro