Sibiul promovat la targurile de turism

Hila Ovidiu

Sibiul isi prezinta oferta turistica la targuri din tara si strainatate. Primul eveniment la care vor participa reprezentantii municipalitatii va avea loc la Londra. Cel de-al doilea este Targul National de Turism de la Bucuresti.

sbToamna se numara targurile de…turism. Sibiul este reprezentat la doua dintre cele mai importante evenimente de gen. In Londra reprezentantii municipalitatii le vor vorbi operatorilor turistici despre atractiile locale dar si agenda cultural-sportiva a orasului. La Targul de Turism al Romaniei din Bucuresti echipa Primariei va oferi tuturor celor interesati informatii despre posibilitatile de petrecere a timpului liber la Sibiu, despre atractiile turistice si despre agenda culturala. De asemenea participantii la targ vor putea obtine informatii si despre evenimentele ce vor avea loc in Sibiu cu ocazia sarbatorilor de iarna. Urmatoarele targuri la care oferta turistica a Sibiului va fi facuta publica sunt cele din luna ianuarie a anului viitor. Este vorba despre targul de turism din Stuttgart si cel de la Viena. Sute de mii de turisti au venit in ultimii ani sa viziteze Sibiul. Cei mai multi straini care ajung pe meleagurile noastre vin din Germania sau din Marea Britanie. Apoi urmeaza spaniolii sau italienii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vacanta pentru elevi

Veste buna pentru prescolari! De vineri au intrat in vacanta. Se vor intoarce in banci abia in 10 noiembrie. Elevii din invatamantul primar si prescolarii sunt cei mai fericiti. De vineri au intrat in vacanta pentru o saptamana. Urmatoarea vacanta a elevilor, a tuturor din invatamantul preuniversitar de aceasta data […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro