Sibiul la targul de turism din Viena

Hila Ovidiu

Saptamana viitoare ofertele turistice ale Sibiului vor fi prezentate la targul de turism din Viena. acesta va avea loc in perioada 10-13 ianuarie. Ceea ce este deosebit in acest an este tocmai faptul ca in 2013 Romania este tara partenera a targului iar Sibiul este regiune partenera a Romaniei. Acesta este cel de-al treilea an consecutiv cand orasul nostru participa la Ferien Messw Wien.

Municipaliteata sibiana incepe noul an in forta din punct de vedere turistic. Pentru cel de-al treilea an consecutiv o echipa de la primarie va fi prezenta la Ferien Messe Wien, cel mai mare targ de turism din Viena. Evenimentul va avea loc in perioada 10-13 ianuarie. Anul acesta participarea orasului nostru este unu cu totul speciala dat fiind faptul ca tara noastra va fi partenera a targului. Romania va avea un stand de 261 de metri patratipe scena standului Sibiul va prezenta momente artistice sustinute de Junii Sibiului si formatia Domino.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Report la Loto

Noul an va poate aduce bani multi daca jucati la loto. Au fost inregistrate reporturi la toate categoriile de joc. Asa ca nu mai pierdeti timpul si jucati macar o varianta pentru extragerea de duminica. Daca trecerea la noul an v-a lasat fara finante, incercati-va norocul la Loto. Pentru tragerea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro