Sibiul are un nou manager la Spitalul Judetean.

admin

Economistul Cornel Benchea a fost numit de astazi manager al Spitalului Judetean Sibiu.
”Numirea s-a realizat prin Dispoziţia Consiliului Judeţean nr. 186 din 5.04.2017, în conformitate cu actele normative în vigoare și în baza rezultatelor concursului organizat pentru ocuparea funcției de manager, persoană fizică, al spitalului. Concursul a constat în susţinerea unui proiect de management și s-a desfășurat în data de 24 martie 2017. Contractul de management este valabil pentru o perioadă de trei ani”, se arată într-un comunicat al spitalului.

Cornel Benchea este sibian, are 55 de ani și a absolvit Facultatea de Finanțe – Contabilitate din cadrul Academiei de Studii Economice București. El are o experienţă vastă în domeniul bancar din România, activând în sectorul de creditare și contribuind dezvoltarea reţelelor de unităţi bancare.

INTREG MATERIALUL OFERIT DE TURNUL SFATULUI.ro poate fi citit AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

In curand vor fi mai multe curse catre Sibiu

Lufthansa a mărit frecvența zborurilor pe ruta Sibiu-Munchen, operând, astfel, până la 3 zboruri pe zi, respectiv până la 19 zboruri pe săptămână, față de 14 anterior. Anunțul a fost făcut la prezentarea rezultatelor oficiale ale Lufthansa Group pe anul trecut. În 2016, Lufthansa Group a înregistrat venituri totale de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro