SIBIU – Viaductul spre Calea Șurii Mari și giratoriul de la intersecția străzilor Lungă și Rusciorului intră în reparații în această săptămână

stiri redactie

Începând de luni, 2 august și până duminică, 8 august, Primăria Sibiu, prin firma contractată, intervine cu lucrări de reparații pe viaductul dintre str. Lungă și Calea Șurii Mari, precum și în giratoriul de la intersecția străzilor Lungă și Rusciorului. În aceste zone se va freza complet asfaltul vechi de pe carosabil și se va turna un nou strat de uzură, care să asigure condiții mai bune pentru circulație.

Lucrările se vor executa sub trafic, după ora 19, pe timpul serii și nopții, când volumul de trafic scade. În perioada în care se lucrează, circulația se va închide parțial, traficul urmând să se desfășoare alternativ, pe o bandă. Pe timpul zilei circulația pe viaduct și în girația menționată se va desfășura pe ambele benzi, în condiții de șantier.

Pentru a permite derularea lucrărilor și pentru evita ambuteiajele și întârzieri în trafic, șoferii sunt rugați să aleagă rute ocolitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - Delicii gastronomice și folclorice, la Festivalul „Cântecele Munților”

Arta culinară este celebrată la cea de-a 46-a ediție a Festivalului Internațional de Folclor „Cântecele Munților”, prin trei evenimente gastronomice. Festivalul se desfășoară la Sibiu, în perioada 4-9 august 2021, fiind organizat de Consiliul Județean Sibiu și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale „Cindrelul – Junii” Sibiu și […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro