SIBIU – Un plutonier a găsit pe o bancă o carte de identitate, un permis de conducere și o sumă de bani

stiri redactie

Aseară, colegul nostru, plutonier adjutant David Constantin, în timp ce se deplasa în Parcul Tineretului din municipiul Sibiu a găsit pe o bancă o carte de identitate, un permis de conducere și o sumă de bani.

S-a deplasat imediat la sediul IPJ Sibiu, iar cu ajutorul polițiștilor proprietarul bunurilor pierdute a fost identificat, un bărbat din județul Sibiu, care a fost invitat la sediul instituției pentru a le recupera.
După ce a constatat că nu-i lipsește nimic din ceea ce a uitat pe banca din parc, bărbatul i-a mulțumit jandarmului pentru gestul său.

Cu această ocazie, le reamintim cetăţenilor că, în conformitate cu prevederile art. 243 din Noul Cod Penal, fapta de a nu preda în termen de 10 zile un bun găsit autorităților sau celui care l-a pierdut sau de a dispune de acel bun ca de al său se pedepsește cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă, se arată într-o informare a IJJ Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Peste 46.000 pachete țigări descoperite la frontiera de nord

Polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmației au descoperit și confiscat, în urma unor acțiuni specifice desfăşurate în zona de competenţă, cantitatea de 46.124 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de aproximativ 540.000 lei În data de  14 mai a.c, polițiștii de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro