Sibiu – Trei şoferi depistaţi de poliţişti, la volanul maşinilor, sub influenţa alcoolului

stiri redactie

În ultimele 24 de ore, plițiștii sibieni au depistat trei șoferi care conduceau autovehicule pe drumurile publice aflându-se sub influența alcoolului.

În jurul orei 18,00, pe DJ 106B, în satul Mândra, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 50 de ani.

Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În jurul orei 20,00, pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Sibiu, un alt conducător auto a fost testat alcoolscopic. Este vorba despre un sibian în vârstă de 30 de ani, al cărui rezultat în urma testării a fost de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un alt șofer, în vârstă de 26 de ani, din Cisnădie, a fost depistat în jurul orei 23,30, pe strada Cindrelu din orașul de domiciliu, conducând cu o concentrație de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Toți cei trei conducători auto au fost însoțiți la unități medicale unde le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge.

Date fiind cele constatate, polițiștii au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sibiu - ISU Sibiu – 90 misiuni în ultimele 48 de ore

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu au răspuns, în ultimele 48 de ore, unui număr de 90 de solicitări venite pe numărul de urgență 112, după cum urmează: 68 de cazuri SMURD, pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro