SIBIU – Situaţia Covid 19, la nivelul judeţului

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 597de persoane (dintre care 558 adulți și 39copii).Până la data curentă au fost declarate vindecate și externate 469de persoane, iar 47 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv.

La data curentă, Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu monitorizează un număr de 963persoane izolateși 43persoane în carantină.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției a pus la dispoziția cetățenilor și a autorităților publice două numere de telefon (0269-211254 și 0269-216103 și adresă de mail cjcci@isusibiu.ro), la care sibienii au efectuat în ultimele 24 de ore 106de apeluri pentru a solicita diferite informații, în contextul COVID-19. Menționă că, activitatea Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției se desfășoară operativ non-stop la dispoziția cetățenilor și a autorităților publice locale, în vederea gestionării tuturor situațiilor apărute în contextul prevenirii răspândirii virusului SARS CoV-2.

În ceea ce privește solicitările la numărul de Urgență 112, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu în ultimele 24 de ore, au răspuns unui număr de43de solicitări, iar Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu unui număr de 99 de solicitări. Intervențiile au fost preponderent cazuri de natură medicală.

Polițiștii sibieni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

În cursul zilei de 22 iunie, au fost verificate 818 persoane și 11 SC/PFA cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse. În urma activităților, au fost identificate 11 persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, acestea fiind avertizate în scris.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - Traficul pe strada Rennes se închide total pentru lucrări de reparații

De vineri, 26 iunie de la ora 17 și până marți, 30 iunie, la ora20 strada Rennes va fi închisă complet traficului pentru lucrări de reparații ale stratului asfaltic. Primăria Sibiu a emis o comandă către firma care asigură reparațiile străzilor. În perioada menționată, constructorul va îndepărta întregul strat asfaltic […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro