SIBIU – Schimbari importante la A.F.C. Hermannstadt

A.F.C.Hermannstadt a reziliat pe cale amiabilă înțelegerile contractuale cu dl Iuliu Mureșan și cu dl Răzvan Zamfir. Pe această cale, FCH le mulțumește pentru profesionalismul de care au dat dovadă și pentru tot suportul adus echipei noastre!

Tot astăzi, finanțatorii A.F.C.Hermannstadt  au ajuns la o înțelegere cu familia Reghecampf, care se va implica în clubul nostru atât pe plan financiar, cât și pe plan sportiv. FCH intră astfel într-o nouă etapă la nivel de organizare administrativă, în care se anunță investiții importante pe termen lung.

Avem acum un suflu nou, care dă un plus valoric clubului! Ne bucură prezența doamnei Anamaria Prodan Reghecampf în calitate de investitor în proiectul nostru!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Poliția Română atrage atenția societăților comerciale cu privire la fraudele informatice de tipul business e-mail compromise (BEC)

În situația purtării corespodenței prin intermediul e-mail-urilor de către comercianții economici, Poliția Română recomandă confirmarea telefonică de către reprezentanții societăților comerciale a operaţiunilor bancare atipice sau în situația în care partenerul comercial solicită efectuarea transferului într-un cont bancar diferit faţă de cel obişnuit; CONTEXT – Ingineria socială (social engineering) este […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro