SIBIU – S-a schimbat locația de desfășurare a probei teoretice în vederea obținerii permisului de conducere.

stiri redactie

Vă informăm că începând cu data de 10 mai a.c., conform Ordinului Prefectului nr. 277/06.05.2021 se schimbă locația de desfășurare a probei teoretice în vederea obținerii permisului de conducere. Noua sală de examinare este situată pe strada Andrei Șaguna nr. 9 (în curtea interioară a S.C. Urbana S.A.)

Programul de lucru se va desfășura astfel:

  • Luni în intervalul orar 09:00 – 13:00;
  • Marțiîn intervalul orar 09:00 – 13:00;
  • Joiîn intervalul orar 09:00 – 13:00.

Precizăm faptul că programul de lucru cu publicul poate fi prelungit până la finalizarea susținerii probei teoretice de către ultimul candidat înregistrat pentru susținerea acesteia.

Programarea pentru susținerea probei teoretice se face online pe site-ul Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule la secțiunea Servicii Online – Programare la ghișeu (https://www.drpciv.ro/drpciv-booking/formular/32/theoryExamination).

„Această schimbare permite funcționarea unui număr de 10stațiide examinare, comparativ cu 7 stații care funcționau în locația anterioară.Totodată, aduc mulțumiri Mitropoliei Ardealului pentru găzduirea oferită timp de aproape 15 ani, pentru buna colaborare și înțelegere!” transmite Mircea Crețu, prefectul județului Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

1.422 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2

Până astăzi, 7 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.063.949 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 1.009.237 de pacienți au fost declarați vindecați. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.422 de cazuri noi de persoane infectate […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro