SIBIU – Rețea nouă de distribuție a apei pe strada Honterus

stiri redactie

Luni, 22 iunie ac, în intervalul 08,00 – 16,00, vor avea loc lucrări de cuplare a noii conducte de distribuție a apei potabile de pe strada Honterus din municipiul Sibiu.

            În acest interval, se va sista furnizarea apei pentru abonații de pe străzile Honterus, Înfrățirii, Ion Pop – Reteganul, Narciselor și Câmpului (porțiunea dintre străzile Odessa și Deva). De asemenea, pe străzile adiacente sunt posibile scăderi ale presiunii. La reluarea furnizării, pentru o perioadă scurtă de timp, apa poate prezenta o ușoară creștere a turbidității.

            Abonații sunt rugați să-și asigure rezervele necesare de apă. La dispoziția consumatorilor afectați va fi pusă o autospecială cu apă de utilizare menajeră ce va staționa la intersecția străzii Honterus cu Înfrățirii.

            Cuplările sunt executate de firma Geiger Transilvania în cadrul pachetului de lucrări vizând modernizarea a 7 străzi din cartierul Terezian, finanțat de către Primăria Municipiului Sibiu.

            Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - Peste 2.700 de candidați absolvenți ai claselor a XII-a și a XIII-a, din județul Sibiu, vor susține examenul national de Bacalaureat, sesiunea 22 iunie-5 iulie 2020

La examenul național de Bacalaureat din sesiunea 22 iunie – 5 iulie 2020, în județul Sibiu s-au înscris 2705 de candidați, dintre care 2.257 candidați din seria curentă și 448 candidați din seria anterioară. Examenul începe luni, 2 iunie, cu proba scrisă la Limba și literatura română. Marți, 23 iunie, se desfășoară proba […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro