SIBIU – Poliția Locală continuă acțiunile pentru descurajarea celor care aruncă deșeuri în locuri nepermise

stiri redactie

Poliția Locală continuă acțiunile de control pentru depistarea celor care aruncă deșeuri în zone nepermise de pe domeniul public al orașului.

La sfârșitul săptămânii trecute Poliția Locală a amendat un cetățean din satul Rusciori care a depozitat deșeuri din construcții în zona străzii Tractorului din cartierul Țiglari. Contravenientul a fost amendat cu 800 de lei pentru această faptă. În plus, pentru că acesta se deplasa cu căruța în oraș, fapt ce contravine normelor locale, a primit încă o amendă în valoare de 200 de lei.

În această lună, Poliția Locală a reușit să surprindă și să amendeze alți doi cetățeni care au depozitat moloz în zona străzii Deventer, în cartierul Tineretului. Cele două amenzi au însumat 2000 de lei. 

Reamintim modalitățile corecte de gestionare a acestor deșeuri din construcții de către persoanele fizice:

  • Fie apelează operatorul de salubrizare Soma cu care va încheia un contract pentru transportul și depozitarea acestora
  • Fie le transportă în regie proprie la depozitul amenajat pentru stocarea acestor deșeuri în Dealul Dăii, numit Urban Ecoline

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - Restricții de trafic în perioada 23-26 iulie pentru Turul Ciclist al Sibiului 2020

Pentru desfășurarea Turului Ciclist al Sibiului 2020, în perioada 23 – 26 iulie se vor institui unele restricții pe următoarele trasee: În ziua de joi 23 iulie,  pentru desfășurarea Prologului, între orele 17:15 – 20:00 se va închide circulația pe traseul: Piața Mare, Piața Huet și străzile Odobescu, Centumvirilor, Tribunei […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro