Sibiu – Pestă porcină în localitatea Retiş

stiri redactie

În urma confirmării diagnosticului de Pestă Porcină Africană, în localitatea Retiș, comuna Brădeni, județul Sibiu, astăzi, 02.09.2020 a avut loc ședința Centrului Local de Combatere a Bolilor din județul Sibiu.

În cadrul ședinței a fost aprobat prin decizie comună, cu județele Mureș și Brașov, Programul de măsuri pentru combaterea focarului de Pestă Porcină Africană din localitatea Retiș, comuna Brădeni.  

Întrucât zona de supraveghere și protecție din jurul focarului (de 13 km) cuprinde și localități din județele Mureș și Brașov, măsurile dispuse se implementează sub supravegherea DSVSA Sibiu, DSVSA Mureș și DSVSA Brașov.  

Pentru mai multe informații și detalii cu privire la măsurile adoptate, DSVSA Sibiu, prin domnul director Șerban Țichindelean vă stă la dispoziție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vâlcea - Covid 19, la nivelul SCJU

In data de 03.09.2020, situatia pacientilor confirmati Covid19 si internati in Spitalul Judetean de Urgenta Valcea se prezinta in felul urmator: La sectia Boli Infectioase a Spitalului Judetean de Urgenta Valcea se afla internati 51 pacienti confirmati Covid19:  3 sunt asimptomatici, 12 au forme usoare ale infectiei, 27 prezinta forme […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro