Sibiu – Majoritatea PNL-FDGR din Consiliul Local le mulțumește sibienilor pentru votul acordat: majorare de până la 46% pentru taxa de salubrizare

stiri redactie

Noul Regulament de Instituire și Administrare a Taxei Speciale de Salubrizare a fost votat în Consiliul Local, în ciuda opoziției sibienilor și a consilierilor locali PSD.

Taxa de salubrizare va crește astfel pentru sibieni cu până la 46%, deoarece așa au dorit consilierii locali ai PNL și FDGR.Cei 9 consilieri locali PNL și cei 8 consilieri locali FDGR au votat fără ezitare majorarea taxei de salubrizare cu 46% pentru imobilele cu 1 și 2 persoane (de la 132 lei/an la 192 lei/an, respectiv de la 264 lei/an la 384 lei/an) și cu 28% pentru imobilele cu mai mult de 3 persoane (adică 504 lei/an).

Acesta este modul în care Adrian Bibu, în calitate de lider de grup al consilierilor locali PNL, majoritari în Consiliul Local, le mulțumește celor 14773 de sibieni care i-au acordat votul lor de încredere și l-au propulsat într-o funcție publică. Același mod batjocoritor de a le mulțumi alegătorilor l-au avut și ceilalți consilieri locali PNL, dar și colegii lor de alianță de la FDGR.

S-a dovedit astfel că întreaga dezbatere publică pentru noua taxă de salubrizare ochestrată de Primăria Sibiu, inclusiv dezbaterea online moderată de celebrul Lucian Mândruță, nu a fost decât praf în ochii sibienilor.

La fel cum și principiul ”plătește pentru cât arunci”, invocat de cei care au conceput Regulamentul, este total fals. În realitate sibienii plătesc pentru cât de frecvent scot tomberonul cu gunoi în fața porții (număr de ridicări) nu în funcție de cantitatea de gunoi generată.

Cătălin Stanciu, Președintele Organizației Municipale PSD Sibiu și lider de grup al consilierilor locali PSD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

ATENȚIE! EXISTĂ PAGINI CARE IMITĂ SITE-URI DE INTERNET BANKING!

În ultima perioadă, Poliția Română a primit mai multe sesizări referitoare la apariția, în mediul online, a unor pagini de phishing, care imitau site-uri de internet banking ale unor bănci din România. Campania de phishing menționată este caracterizată de promovarea paginilor clonate, care imită foarte bine paginile de internet banking […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro