Sibiu – Lucrări de cuplare a conductei de transport apă Dn 600 in zona Calea Cisnadiei

stiri redactie

Apă Canal Sibiu SA anunță că în zilele de 20 si 21 august a.c. , vor  fi executate lucrări de cuplare a unor tronsoane de conducta Dn 600 in zona Calea Cisnadiei – Valea Sapunului, in cadrul proiectului de reconfigurare al Caii Cisnadiei, derulat de Primaria Sibiu.

Lucrările sunt executate de firma TERRA BUILDING, cu asistenta tehnica din partea Apa Canal Sibiu SA.

Pe durata lucrărilor (20-21 08.2020), în funcție de consumul din rețea, pot apărea fluctuații ale presiunii și modificări ale turbidității apei furnizate, pentru abonații din zona bulevardului Mihai Viteazul, a străzilor Oștirii, Nicolae Iorga, Rahovei, în cartierul Vasile Aaron, precum și în localitatea Șelimbăr, zona Doamna Stanca și cartierul Tineretului.

De asemenea, in data de 20. 08. 2020, intre orele 08.00 – 20.00, va fi sistata alimentarea cu apa pentru blocurile 1, 2 si doua imobile, de pe Aleea Valea Sapunului, benzinaria EUROIL precum si pentru ferma SEVIS.

Apă Canal Sibiu SA va pune la dispoziție apă de utilizare menajeră, prin intermediul unei autospeciale ce va staționa pe Aleea Valea Sapunului, langa benzinarie.
Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sibiu - 25 de cazuri confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2 în cadrul societății producătoare de confecții din județul Sibiu

Vă informăm că în ceea ce privește situația epidemiologică în cadrul societății producătoare de confecții din județul Sibiu, Direcția de Sănătate Publică Sibiu, a înaintat către Instituția Prefectului, raportul anchetei epidemiologice efectuate în cadrul focarului depistat în data de 08.08.2020 în cadrul acestei societăți. În urma raportului anchetei epidemiologice, focarul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro