SIBIU – Lansare licitație pentru amenajarea pistei de bicicletă între Avrig și Mârșa

stiri redactie

CJ Sibiu a lansat licitația pentru realizarea pistei de biciclete de pe DJ 105G, între localitățile Avrig și Mârșa. Pista de biciclete de pe DJ 105 G, între localitățile Avrig și Mârșa va fi amenajată pe ambele părți a drumului județean.

Consiliul Județean Sibiu a lansat licitația pentru realizarea pistei de biciclete pe DJ 105 G, între localitățile Avrig și Mârșa, pe o lungime de 2 km, obiectiv asumat de Consiliul Județean Sibiu în cadrul proiectului ”Îmbunătățirea calității vieții populației din localitatea Mârșa, orașul Avrig”, în care este partener, iar Primăria Orașului Avrig este leader.
Licitația se referă la contractarea serviciilor privind realizarea documentației tehnice (PAC, POE și PT), execuția lucrărilor și asigurarea asistenței tehnice din partea proiectantului.
Valoarea estimată a contractului este de 8.919.838,64 lei cu TVA, din care execuția lucrărilor se ridică la suma de 8.403.472,42 cu TVA.
Ofertele se pot depune până luni, 24 mai 2021, ora 15, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP). Operatorul economic câștigător va avea la dispoziție 4 luni pentru realizarea documentațiilor tehnice și 12 luni pentru execuția lucrărilor.
Pe lângă amenajarea pistei de biciclete, între localitățile Avrig și Mârșa, proiectul ”Îmbunătățirea calității vieții populației din localitatea Mârșa, Avrig mai prevede realizarea de lucrări pentru reabilitarea și modernizarea grădiniței, școlii și sălii de sport, din localitatea Mârșa, precum și dotarea acestora cu echipamente corespunzătoare. Aceste investiții revin în sarcina Primăriei Orașului Avrig. Valoarea acestora se ridică la suma de 14.126.029,75 lei cu TVA
Proiectul se realizează cu sprijinul fondurilor europene, prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020, fonduri atrase de Consiliul Județean Sibiu în parteneriat cu Primăria Orașului Avrig, valoarea totală a acestuia ridicându-se la suma de 24.095.776,80 lei cu TVA.
”Mersul pe bicicletă aduce numai avantaje: relaxează, îmbunătățește condiția fizică, contribuie la protejarea mediul înconjurător și ne menține sănătoși. De aceea, una dintre prioritățile noastre de a avea cât mai multe piste de biciclete în județ se concretizează și prin acest proiect”, a precizat Daniela Cîmpean, președinta CJ Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - Amenajarea Lacului lui Binder pentru sport și agrement, în linie dreaptă

În maxim 8 luni Lacul lui Binder va fi dat în folosință. Primăria Sibiu, prin intermediul Serviciului Baze Sportive, a semnat contractul pentru realizarea lucrărilor rămase de executat. Reamintim că prin contractul inițial, care nu a putut fi dus la bun sfârșit de firma contractată, s-a reușit finalizarea majorității lucrărilor […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro